Aukioloajat: MA Suljettu TI 9-16 KE 9-16 TO 9-16 PE 9-14

EevaEeva
15:37 15 Sep 21
Täällä saa ystävällistä ja luotettavaa asiantuntijapalvelua. Työstä annetaan tarkka tilauskuitti, josta näkee, mitä on sovittu tehtäväksi ja mihin hintaan. Plussana siisti työtila, joten on mukava jättää arvokkaampikin kolttu hoitoon, ja bonuksena vielä suloisen koirankuonon nuuskaisu heille, jotka sellaisen päälle ymmärtävät.
Anja PennalaAnja Pennala
08:19 02 Nov 20
Kiitos taasen onnistuneesta lopputuloksesta. Sain uudelleen käyttööni kaksi Vintage-asuani taitavan"muokkauksenne" ansiosta. Kaupan päälle tuli vielä ystävällinen ja nopea palvelu. Kiitos😊
Antti NurminenAntti Nurminen
10:49 23 Aug 20
Olen käyttänyt aika monta kertaa Turun Ompelimoa teettäessäni erilaisia pieniä ja vähän isompiakin korjauksia. Aina olen saanut hyvää ja ammattitaitoista palvelua. Olen sitä mieltä että säästämme kaikki tässä kun korjautamme käyttökelpoisia vaatteita emmekä heti osta uutta, ties missä tehtyä vaatetta. Jätetään työ kotimaahan.
Jari LiitolaJari Liitola
15:46 25 Feb 20
Kehuja taasen paikalliselle käsityöyrittäjälle, eli tällä kertaa Turun Ompelimo ..on.Vein aamulla lempitakkini, "Patagonian talviulkokuoren" sinne, koska takki oli minulle koon+ liian suuri. Peruspihinä olin sen joskus hankkinut -50% alesta xxl-telttana.Iltapäivällä kävelimme Pia Nolvi-Liitolan kanssa mukavasta Turun Perhelääkärit -palaverista kotiin, kun juuri heidän kohdallaan tekstari vingahti - takkini olisi valmis haettavaksi.Nyt koon pienempänä se on täydellinen ja alle menee vielä ko. takkiin kuuluvat kevytuntuvatakkikin, JOS meille joskus enää tulee oikein kylmät kelit.40€, kuitti tekstiviestinä ja koko matkan aivan huippuluokan työtä ja palvelua. Älä osta aina uutta ja myy vanhaa, vaan korjaa ja kierrätä mielummin :)P.S. Ja yrittäjille tiedoksi: Meidän työmme on markkinointia, joten muistan tämän saman laittaa myös Google My Business -palveluunne! Kivaa kevättä!
js_loader